logo Gulden

ulden

De waarde van Gulden


De Gulden is tot acht cijfers achter de komma op te delen waarbij de kleinste waarde 0.00000001 is. Hierdoor zijn microbetalingen ook geen probleem.

De Gulden word op verschillende platvormen verhandeld, hier word de waarde bepaald. Op dit moment zijn er 8 (officiele) platvormen waar de Gulden verhandeld word. 5 van deze platvormen verhandelen de Gulden alleen tegenover bitcoin. Gelukkig zijn er nu al 3 platvormen waar de Gulden verhandeld kan worden tegenover de euro. Ook zijn er een paar platvormen bezig om de Gulden in de nabije toekomst tegenover de dollar en de engelse pond te verhandelen.

De waarde van Gulden in bitcoins word voornamelijk bepaald door Bittrex ,een Bitcoin beurs. En de waarde van Gulden in euro's word voornamelijk bepaald door Nocks, een euro beurs. Deze beursen zijn over het algemeen leidend in het bepalen van de werkelijke waarde van Gulden.

Daarnaast is er software beschikbaar waarmee een winkelier Gulden kan accepteren in zowel de fysieke als online winkel en in euro’s krijgt uitbetaald. Hierdoor wordt de waarde van Gulden ook beïnvloed door het gebruik van consumenten en acceptatie bij bedrijven.


Translate this page: